Tentang Kami

Kedai Ansara telah diwujudkan oleh AnsaraPay Resources untuk membantu pelajar MRSM yang masih belajar ataupun yang telah tamat belajar (ANSARA).

Di Kedai Ansara Marketplace, kami menyediakan jualan secara online bagi keperluan pelajar MRSM seperti pakaian seragam MRSM dan lain lain lagi.

Di sini juga kami menyediakan platfom untuk bekas pelajar MRSM untuk memulakan atau mengiklankan barang jualan mereka melalui marketplace Kedai Ansara.

Di Kedai Ansara Marketplace, kami menyasarkan untuk meningkatkan kerjasama antara ahli ANSARA, di samping membantu ekonomi dan pemasaran ahli-ahli yang baru menceburi bidang perniagaan.

Hubungan “networking“ yang lebih meluas ini dapat membuka lebih pintu peluang keemasan diantara ahli, sekaligus menarik lebih ramai ahli ANSARA untuk terlibat dalam perniagaan.

Kami menyediakan platform “cashless” menggunakan AnsaraPay, dimana setiap ahli mempunyai kad ahli, yang mempunyai pelbagai fungsi pembayaran seperti e-wallet dan pembayaran bil mudah alih melalui aplikasi telefon bimbit.

Aplikasi ini turut membantu dalam pendedahan kepada pengguna tentang lebih banyak perniagaan yang telah bersambung dengan marketplace kami.